• 0
preloader

Розширена гарантія на турбокомпресори від Master Service

Розширена гарантія на турбокомпресори від Master Service
14.03.2023
Новини компанії
Час читання - 3 хвилини

Зміст:

    Турбокомпресор – надійний агрегат, розрахований на довготривалу роботу в екстремальних умовах. Але навіть такий надійний агрегат може вийти з ладу раніше належного терміну через використання низькоякісного мастильного матеріалу, або несвоєчасну заміну масла. Поява абразивних частинок руйнує турбокомпресор зсередини. Сколи можуть з’явитися у будь-яку мить. І як результат: ламається весь агрегат.

    На жаль, несправності завжди трапляються “раптово”, коли їх зовсім не очікуєш! Це не рідкість навіть для легкових авто, що вже казати про комерційні вантажівки.

    Як убезпечити себе від незапланованих витрат та термінового пошуку СТО, що швидко та надійно вирішить проблему з турбіною?

    Придбати Розширену гарантію на нові та відновлені турбіни, а також на ремонт турбокомпресорів від компанії Master Service.

    Розширена гарантія відкриває для Вас нові можливості:

    • Додаємо +1 рік до основної гарантії;
    • Гарантований ремонт турбіни без обмежень по пробігу;
    • Розповсюджується на будь-який тип транспортного засобу;
    • Гарантія діє на один негарантійний випадок впродовж гарантійного терміну;
    • Ви отримуєте повний звіт про причини несправностей, а також експертні рекомендації: як уникнути їх у майбутньому.

    Єдина умова для Розширеної гарантії: турбокомпресор мав бути придбаний, відновлений або відремонтований у Master Service.

    Щоб придбати Розширену гарантію, вкажіть у коментарях до замовлення “хочу розширену гарантію”, і Вам буде надано ще 1 рік професійного обслуговування турбокомпресорів від спеціалістів Master Service за додаткову плату.

    Діагностику та ремонт турбокомпресорів ми проводимо за допомогою спеціалізованого високоточного обладнання. Маємо широкий асортимент агрегатів та комплектуючих на складі для швидкого ремонту.

    Ви можете скористатись послугами з ремонту турбін на наших СТО у Києві, Харкові, Дніпрі та Львові. Або відправити нам знятий турбокомпресор зручним для Вас способом.

    Замовляйте послугу Розширена гарантія на турбокомпресори у Master Service.

    Зміст:

      записатися на сервіс

      Відправляючи форму, я погоджуюсь з умовами оферти надання послуг